Tarieven | NAS Makelaardij

Als gecertificeerde taxateurs leveren wij verschillende soorten taxaties. Hieronder treft u een overzicht aan van de taxaties en de tarieven die wij hiervoor hanteren. Wij hanteren een vast tarief* voor de taxatie, ongeacht de waarde van het te taxeren object.

Standaard taxatie: € 553,02
Gevalideerde taxatie:€ 599,-

M.u.v. gemeente ; Montferland(muv. postcode 7039, 7041), gemeente Doetinchem, Bronkhorst en Doesburg. ; excl. validatie € 553,02 en inclusief validatie € 599,-(=beiden inclusief btw)

Bij zaken zoals Waarde na verbouwing, Taxeren vanaf tekening en een taxatie ter behoeve van een appartement zal een toeslag berekend worden.
Deze mogelijke toeslag zal vooraf door de taxateur gecommuniceerd worden.


* Onze tarieven zijn inclusief btw.

Kadaster

Indien aanwezig voegen wij altijd een uittreksel uit de kadastrale kaart en een kadastraal bericht van het perceel aan het taxatierapport toe. Tevens bieden wij de mogelijkheid om een overzicht van referentieobjecten uit de directe omgeving aan het rapport toe te voegen.

Regel vandaag nog een taxatieaanvraag.


Aankoopbegeleiding

Wilt u graag van een zorgeloze aankoop genieten met een specialist aan uw zijde dan staan wij graag voor u klaar. Wij hanteren een basisbedrag van € 499,- waarbij een inspanningsbeloning van 5% tussen de vraagprijs en uiteindelijke koopprijs wordt gerekend.